top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiMihai Vladimir Anton

Ce faci cand nu faci publicitate?

Ce faci cand nu faci publicitate?


Vrei publicitate dar nu stii ce sa faci, nu-i asa? Vrei sa fii cunoscut dar nu stii ce sa faci, nu? Hai sa ne gandim putin:


Daca nu faci publicitate, ce faci? Tot publicitate. Cui ii faci publicitate? Celuilalt. Nu vorbesc despre competitie. Nu ma intereseaza competitia. Nu exista competitia pentru mine. Singura competitie a mea sunt eu. Asa orice brand de pe planeta asta poate creste. Daca te iei in calcul doar pe tine, iar pe competitie poate o documentezi din cand in cand, doar atat, ai mari sanse sa cresti, sa ai o mentalitate sanatoasa. Sa nu te mai opresti, sa nu te mai incurci, sa nu mai faci analize, statistici, predictii, previziuni, prognoze. Cati termeni avem la indemana ca sa nu stim nimic! Noi stim ce o sa fie maine? Nu! Stim ce a fost ieri, dar ne ajuta pentru maine? Nu! Daca vrei sa fii sanatos, sa cresti, uita de termenul competitie. Uita-l, sterge-l!


Vrei sa faci publicitate? Apuca-te chiar acum! Faci putin, 1 leu, 2 lei, 5 lei, iti gasesti pe cineva cu care sa rezonezi, si intri cu el si te apuci, un video, o campanie pe Facebook, fotografii, tot ce ai nevoie ca sa promovezi repede un produs sau un serviciu. A mers ceva? Bine, dezvolta-l. Nu a mers? Nu-i nimic, oricum esti cunoscut ca faci cinstit si corect, nu pui din burta, nu pui extra chestii care doar te impiedica! Fii onest, fa publicitate si totul o sa mearga bine! Daca stai degeaba si te gandesti ca "o sa fac publicitate cand o sa am bani", nu o sa faci niciodata! Publicitatea este fix acum! Daca nu faci publicitate, ce faci? Publicitate!

5 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Starting point

Starting point Te gandesti, te gandesti la ceva cand deschizi o afacere: ai in cap o idee, ai in cap un plan, poate ai in cap un produs, un serviciu. Parerea mea, este ca toata lumea vrea mai multi cl

Focus pe

Cea mai importanta chestie pe care trebuie sa o faci cand te apuci sa faci publicitate este sa ai un obiectiv foarte clar, foarte precis, foarte bine definit pentru campania ta. Acesta este cel mai im

Ce le dai?

Nu inteleg cum nu vrei sa-ti faci publicitate, cum nu poti sa-ti faci publicitate, sa nu ai chef sa-ti faci publicitate. Partea cu "nu pot sa-mi fac publicitate" pot sa o inteleg. Partea cu "nu vreau"

bottom of page