top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiMihai Vladimir Anton

Starting point

Actualizată în: 4 feb. 2021

Starting point


Te gandesti, te gandesti la ceva cand deschizi o afacere: ai in cap o idee, ai in cap un plan, poate ai in cap un produs, un serviciu. Parerea mea, este ca toata lumea vrea mai multi clienti :)) toti vrem mai multi bani. Toti vrem, sa ne crestem afacerile, toti vrem un business de succes, toti vrem, o casa, o masina, siguranta zilei de maine, toti vrem cam aceleasi lucruri. Daca am face un sondaj, 90% din oameni vrem acelasi lucruri. Toti lupta pentru asta. Aici se creeaza nebunia!


Si in marketing e la fel! Marketing-ul care este, dupa parerea mea, o stiinta vie si foarte dinamica, poate sa ajute enorm daca se intelege altceva decat s-a inteles pana acum. Prima si cea mai importanta, de fapt, intrebare pe care trebuie sa si-o puna cineva care are un produs sau, un serviciu, motorul dupa care sa se ghideze sa se bazeze pe intrebarea aceasta: CE SCHIMBARE VREM NOI SA ADUCEM?

10 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Focus pe

Cea mai importanta chestie pe care trebuie sa o faci cand te apuci sa faci publicitate este sa ai un obiectiv foarte clar, foarte precis, foarte bine definit pentru campania ta. Acesta este cel mai im

Ce le dai?

Nu inteleg cum nu vrei sa-ti faci publicitate, cum nu poti sa-ti faci publicitate, sa nu ai chef sa-ti faci publicitate. Partea cu "nu pot sa-mi fac publicitate" pot sa o inteleg. Partea cu "nu vreau"

Shhhhh... ce faci cand este liniste?

Nu-i frumos cand e liniste? Se aud pasarelele, se aude tot...se aude fosnetul frunzelor, iti auzi gandurile, te faci auzit, te faci auzit?! Poate cand e liniste, te faci vazut, nu? Te poti face vazut

bottom of page