top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiMihai Vladimir Anton

Ce inseamna o campanie de publicitate corecta?

Ce inseamna o campanie de publicitate corecta?


Ce inseamna o campanie de publicitate bine facuta?


Ce inseamna o campanie de publicitate minunata?


Putem sa vorbim ore si zile intregi despre asta cu cei mai mari specialisti din lume... as vrea sa strang putin zilele si specialistii, orele intregi si sa o descriu cat mai simplu, cat mai clar, din ce am inteles eu:


O campanie buna de publicitate inseamna ca te uiti la un brand si vezi exact lucrul acela pe care nu l-a vazut nimeni pana acum si la care nu se uita lumea in general sau dacc il vede, nu il observa si nu il scoate in evidenta. Sa gasesti punctul ala si sa-l faci cunoscut tuturor oamenilor. Toate brandurile au plusuri si minusuri. Lucruri care se pot imbunatati, si lucruri care sunt in cadere sau in schimbare. Cand se schimba ceva, probabil calitatea cade, dupa care creste, dar toate brandurile au un punct bun, un punct minunat pe care il poti vedea si il poti arata si poti convinge oamenii ca ala este brandul! Asta inseamna sa analizezi, sa il studiezi si sa vezi chestia asta. Daca gasesti chestia aia buna, poti sa faci o campanie extraordinara, deci, o campanie de publicitate inseamna sa fii in stare sa vezi intr-un brand ceva ce nu au vazut altii si sa arati lumii chestia asta. Asta e o campanie de publicitate buna!

6 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Starting point

Starting point Te gandesti, te gandesti la ceva cand deschizi o afacere: ai in cap o idee, ai in cap un plan, poate ai in cap un produs, un serviciu. Parerea mea, este ca toata lumea vrea mai multi cl

Focus pe

Cea mai importanta chestie pe care trebuie sa o faci cand te apuci sa faci publicitate este sa ai un obiectiv foarte clar, foarte precis, foarte bine definit pentru campania ta. Acesta este cel mai im

Ce le dai?

Nu inteleg cum nu vrei sa-ti faci publicitate, cum nu poti sa-ti faci publicitate, sa nu ai chef sa-ti faci publicitate. Partea cu "nu pot sa-mi fac publicitate" pot sa o inteleg. Partea cu "nu vreau"

bottom of page