top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiMihai Vladimir Anton

Shhhhh... ce faci cand este liniste?

Nu-i frumos cand e liniste? Se aud pasarelele, se aude tot...se aude fosnetul frunzelor, iti auzi gandurile, te faci auzit, te faci auzit?!


Poate cand e liniste, te faci vazut, nu? Te poti face vazut si auzit! Nu asta isi doreste orice brand? Sa se faca auzit si vazut? Nu asta vrei tu, ca produsul tau sa fie vazut, si auzit? Si cumparat? Cand ceilalti iti ofera posibilitatea sa fii auzit si vazut, ce faci? Pleci? Te ascunzi? Sau te faci vazut si auzit?


Cred ca asta e o intrebare la care trebuie sa iti raspunzi acum. In viata noastra nu exista liniaritate, nu exista predictibilitate, nu exista anticipare, in sensul acela profund in care stim ce se va intampla maine. Dar exista adaptabilitate permanenta. In fiecare secunda ne adaptam semnalelor si mesajelor primite, ne adaptam situatiilor si dorintelor noastre, ne adaptam cerintelor noastre. Este un moment bun sa te faci auzit!

11 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Starting point

Starting point Te gandesti, te gandesti la ceva cand deschizi o afacere: ai in cap o idee, ai in cap un plan, poate ai in cap un produs, un serviciu. Parerea mea, este ca toata lumea vrea mai multi cl

Focus pe

Cea mai importanta chestie pe care trebuie sa o faci cand te apuci sa faci publicitate este sa ai un obiectiv foarte clar, foarte precis, foarte bine definit pentru campania ta. Acesta este cel mai im

Ce le dai?

Nu inteleg cum nu vrei sa-ti faci publicitate, cum nu poti sa-ti faci publicitate, sa nu ai chef sa-ti faci publicitate. Partea cu "nu pot sa-mi fac publicitate" pot sa o inteleg. Partea cu "nu vreau"

bottom of page